Hyfsad koll på backup…

Okt 16 2006 Published by under Livet som student

Var på seminarium idag, diskuterade Hitler, nazism, fascism, kommunism, hamas och en massa andra saker… Och nästa seminarium är inte förrän på måndag, känns som jag har riktigt gott om tid. Ska iof läsa tre olika böcker, men det löser sig nog…

Och som backup-plan till våren:
Psykologi, grundkurs
Medicinsk etik
Historia, grundkurs
Praktisk filosofi , grundkurs
Teoretisk filosofi, grundkurs
Religionshistoria, grundkurs
Fysik för poeter, orienteringskurs

Så jag inte blir sysslolös… ;) Mitt stora problem är att jag vill läsa allt. Plus en hel hög kurser till. Så jag lär ju vara kvar på universitetet ett tag till. Bra är iaf att kårobligatoriet avskaffas, så det blir enklare att plugga på distans. Å andra sidan är jag aktiv i kåren och vill inte att folk ska sluta betala in pengar till den, men det löser sig nog på nåt bra sätt, går säkert att kombinera studentinflytande och mindre byråkratiskt klydd…

Läste en artikel idag om en idéhistoriker som berättade att i Frankrike och andra delar av Europa anställdes idéhistoriker, historiker och filosofer inom massor av branscher. Yes please, importera det hit ;) Jag vill bli.. ehh… business-filosof, såklart… ehh…

Har slökollat på Anna Phil, samtidigt som jag lagade ett par byxor, sen kollat på CSI, som slutade med stor cliffhanger inför nästa veckas säsongsavslutning, och sen tittat på Crossing Jordan. Och nu är det nästan dags att sova. Imorron ska jag ut och gå en sväng och sen sitta hemma och plugga i lugn och ro. Måste komma ihåg att ringa och säga grattis till pappa också. Måste.
Nu: sova. Annars orkar jag inte gå upp före solen. Är lite skrämmande att jag gör det varje morron. Å andra sidan går solen inte upp förrän halv 8, så nån megabedrift är det inte…
Puss!

Comments are off for this post