Huh?

Okt 28 2006 Published by under Vardagssnack

Jannike ringde igår, hon har lite mer än ett halvår kvar på sin utbildning, varav hon ska tillbringa ca 20 veckor i Malmö. Så hon flyttar snart ifrån Sthlm. Och insåg att hon inte varit tillräckligt kulturell. Så i eftermiddag ska vi gå på museum ;)

Idag är det sol och jättefint väder, men bara 2 små, ynkliga plusgrader… Och i nästa vecka ska det snöa. Jag tror jag är allergisk mot snö… =P Och jag måste köpa ett par vinterskor. Så fort som möjligt. Helst igår…

Har läst 55 sidor i boken om Annalesskolan och är fortfarande inte säker på vad det är. Eller varför jag läser om det… =P Men, bara 90 sidor kvar, dagens projekt är att läsa ut den. Imorron ska jag göra instuderingsuppgifter. Och nästa vecka har jag hela 4 timmar schemalagd tid i skolan. Oj… ;)
Puss!

Comments are off for this post