Höst…

Okt 06 2006 Published by under Vardagssnack

Idag har jag varit riktigt flitig. Var på seminarium och diskuterade utopier, och sen en sväng på biblioteket och letade efter böcker som inte fanns.. Och sen jag kom hem har jag dammsugat, skurat bordet, torkat av golven i köket och hallen. Samt varit head-chef och lagat lax-och pastapytt med squash. Riktigt nöjd med mig själv. Lyckades dessutom lasta över den oundvikliga avloppsrensningen på Tuss, så jag kunde duscha utan att orsaka översvämning, alltid bra =)

Hade nån liten tanke på att börja läsa Freud redan idag men skippade det, sparar honom till imorron då jag är pigg och utvilad. Tror det behövs.. Ska läsa ett kompendium ozzå, skulle köpt det idag men såklart har kompendieförsäljningen fredagsstängt, så får fixa det på måndag istället.

Imorse var det höst på riktigt, bara 7 grader ute och mörkt… Är så deprimerande när det blir mörkt redan vid halv 7, vill ha dagsljus, behöver dagsljus betydligt längre än så…

Precis när utopi-seminariet slutade fick vår lärare ett sms om att Carl Bildt blivit utrikesminister. Nåns kommentar "oj, finns han fortfarande?!?"… Bevisligen, så jo… ;) Han känns på nåt sätt betydligt mer förtroendeingivande än Freivalds…

Snart dags för Crossing Jordan. Får se vilket avsnitt det blir, ska egentligen vara ett crossover-avsnitt med Las Vegas, men tv4 vägrar visa crossover-grejer (vet inte om kanal5 totaläger alla rättigheter till Las Vegas och stoppar tv4 eller om det har med nåt annat att göra…), så blir nog avsnitt 3 istället för 2. Vilket gör att jag med gott samvete kan ladda hem avsnitt 2 från piratbukten. Gillar serien, vill såklart se alla avsnitt, visas de då inte på tv, så sorry… ;) Hade gärna köpt den på dvd, men Crossing Jordan är inte ens släppt på dvd i usa, vilket gör att läget känns lite hopplöst..

Anyway, ska flytta mig från dator nu och lägga mig i min mysiga soffa framför tv:n, tända lite ljus och mysa..
Puss!

Comments are off for this post