Fredagen den 13:e

Okt 13 2006 Published by under Vardagssnack

….har inte inneburit några olyckor. Än så länge. Jag har å andra sidan bara suttit hemma och försökt plugga idag, så kan inte direkt påstå att jag utmanat ödet.

Pluggandet har gått sådär, började dagen med att bestämma mig för att de 2 sidorna jag slet med att skriva ihop igår inte var nåt att ha, så har börjat om från scratch, vilket tagit sin lilla tid. Har ändå skrivit 2 sidor på datorn än så länge, har nån förhoppning om att inte gå och lägga mig förrän jag skrivit 2 till. Ska nog gå att åstakomma, vet ungefär vad jag ska svamla på om. Och imorron ska jag åstakomma 5 sidor uppsats om något som ännu är ganska dunkelt. Jag tänker mig att om man blandar lite Kopernikanska brev med Bibeln och kanske en gnutta Platon, så blir det nog så rörigt att det kan bli bra. Hoppas jag.

Och på söndag ska jag läsa Mein Kampf. Rasande upplyftande… =P Men först ska jag alltså överleva alla sidor som måste skrivas. Och på måndag efter seminariet ska jag ta det riktigt lugnt. Och inte läsa nånting alls. Tycker jag kan vara värd det… =)

Ska ringa mamma och tigga lite pengar ozzå, har 500kr som inte räcker i 12 dagar till vilket känns trist. Känns ännu tristare att saldot på mina två sparkonton är 4,50kr respektive 0kr. Inte bra… Har å andra sidan lite fonder på två olika ställen. Som, om de hade varit på samma konto hade gett mig ett sexsiffrigt saldo. Före decimaltecknet. ;) Men nu är de lite utspridda… Funderar på att sälja lite så jag kan få loss typ 5000kr att köpa vinterskor för. När jag nu hittar några såna, ser inte helt lysande ut… =P

Anyway, ska pausa i skrivandet, slöa lite framför Idol och sen kasta mig över Platon igen. Sen är det Crossing Jordan på TV, och därefter ska jag skriva om Aristoteles. Blir toppen.
Puss! 

Comments are off for this post