Do you belive in signs?

Okt 24 2006 Published by under Vardagssnack

I söndags hade vi en söt liten grå katt på besök. Och igår följde en liten beige katt med Tuss in när han varit ute och handlat. Jättemysig katt. Som var på väg in under sängen. Ville inte alls vara ute i regnet, hade jättedåligt samvete över att behöva sätta ut den…
Men känns helt klart som ett tecken, Tuss å jag ska ha katt. Så är det bara. Ska bara ha en bra lösning för var katten ska bo när vi åker ner till Skåne. Tuss föräldrar och bror har katt, min familj har katt… Katter som inte gillar främmande katter… Men ska nog gå att lösa… Nån frivillig att anmäla sig som kattvakt? ;)

Har regnat hela dan, jag har inte varit ute men är rädd att det är läge att ha badkläder på sig imorron… Och simring. Och flytväst. Och kanske en kanot… Note to self: borde köpa regnkläder.

Borde pluggat lite mer än jag faktiskt gjort idag, är grymt trögstartad vissa dagar… =P Men har gått igenom alla anteckningar från seminariekursen och hittat spår av Darwin hos Watson, de Beauvoir, Hitler, Fromm och nån till, vilket jag absolut borde kunna skriva 3-4 sidor om.

Nu ska jag äta middag. Magen kurrar och blodsockret hänger nånstans nere vid fotknölarna, så det är nog på tiden…
Puss!

Comments are off for this post