Bland isflak och pingviner… =P

Okt 29 2006 Published by under Vardagssnack

Jovisst, man går över till vintertid och *kapoff* så är det minus 2,5 grader och frost på gräsmattan… Och blir mörkt klockan 4. Me no like. Vill emigrera till pingvinfri zon, tack…

Blev inte nån brunch igår, med en promenad runt birkastan med Jannike, avslutades med jättegod pasta carbonara. Sen tog vi tunnelbanan till Slussen och gick på Stockholms stadsmuseum. Var helt okej, lagom intressant, utställning om stockholm från 1200-talet och framåt. Fick lukta på pulveriserad mumie med daggmaskextrakt också. Användes visst för att bota sjukdomar, luktade pyton, eller ungefär som man föreställer att en nermald mumie ska lukta… =P

Var jätteskoj att träffa Jannike igen, inte sett henne sen i somras… Vi ska försöka ta oss till Södertälje nån dag och gå på Tom Tits experimentarium…

Idag har jag varit hemma, slöat, pluggat lite, dammsugit, lagat citronpasta med citronkyckling, och tja… det har inte hänt så mycket. Har varit lite lagom avkopplad, känns som jag pluggat konstant i typ fyra veckor, så skönt att ha lite helg =)

Imorron är det seminarium på morronen. Sen ska jag gå i stan. Och jag kommer inte hem förrän jag hittat ett par vinterskor. Om det så ska ta hela dan… =P
Puss!

Comments are off for this post