Onsdagsflum…

Sep 06 2006 Published by under Vardagssnack

Seminariumet igår gick bra, diskuterade Platon och Aristoteles i typ två timmar, vet inte om vi kom fram till nåt vettigt, men… ;) Diskuterade inte instuderingsfrågorna vi fått av läraren så mycket, utan mest kontext och allmänna reflektioner.

Och nu har jag börjat läsa Augustinus Bekännelser, till nästa seminarium. Fredag, närmare bestämt. Och Augustinus är… udda. Han pratar med gud i en hel bok och jag får spel på honom… ;) Men försöker att inte fokusera för mycket på det. Han skriver väldigt självbiografisk och tycker mycket om sin mamma, så långt har jag kommit ;)
Ska läsa ut Bekännelserna imorron. För att ta itu med Första Moseboken istället. Det ska onekligen bli intressant… ;)

Idag var det redaktionsmöte i Kista, jättetrevligt även om vi bara var 3 pers stora delar av tiden.. =) Var inne på Åhlens City på vägen dit. Och shoppade Dermalogica-grejer för nån tusenlapp. Ooops. Because I´m worth it ;) Höll dock på att gå vilse på vägen dit, har uppenbarligen varit ifrån stan för länge eftersom de hunnit bygga om hela Åhlens entré… =P

Imorron blir det i príncip bara en massa läsande. Augustinus och Bibel och lite Camilla Läckberg (som morot, måste få läsa nåt vettigt ozzå..).

Jo. TV4 har börjat sända Nya Tider, som jag är fånig nog att ha fastnat för. Eller. Fastnat och fastnat… Är kul eftersom jag kollade på den när jag var litenyngre, typ knappt 14-is. Typ wannabe-14-is. Är för övrigt den enda svenska såpa jag kollat på. Och tro mig, det behövs lite moderna skitprogram att fördriva tiden med om man ska ta sig igenom en Bibel.. ;)
Puss!

Comments are off for this post