Äntligen fredag!

Sep 15 2006 Published by under Vardagssnack

Fredag idag, skönt! Är iofs hyfsat ledig hyfsat alltid, typ lördag hela veckan, men känns ändå skönt med fredag =) Var på textseminarium idag, diskuterade Fursten och Utopia. Blev klar med Utopia igår, skum bok. Men intressant att ha läst, som så mycket annat.

I helgen ska jag ta itu med Galileis Kopernikanska brev – om Bibelns auktoritet och vetenskapens frihet. Ska bli spännande att höra vad Gallileo har för åsikter om det. Ska läsa Det nya Atlantis ozzå, gillar Atlantis så handlar boken bara om det är allt frid och fröjd ;)

Ska dessutom försöka skapa en bokbudget. Nästa delkurs börjar 2 oktober och där är vissa böcker jag funderar på att köpa, för att de verkar väldigt intressanta. Typ Freuds Drömtydning och Simone de Beauvoirs Det andra könet. Så ska kolla upp vad de kostar å lite sådär. Ska läsa Hitlers Mein Kampf ozzå, fast den tänker jag inte köpa. Eller, jo, den ingår nog i nåt kompendium jag behöver köpa från instutitionen, men… 

Fick reklam från Globen idag, med hela programmet å så. Ska bli jätteskoj. Syrran har fått lite ledigt från skolan ozzå, så hon slipper flyga härifrån mitt i natten =) Får träffa syrran redan på torsdag då hon och resten av familjen kommer hit. Ska inte glömma bort att ge henne mina gamla spanskböcker… 

Nu ska jag ut i köket och steka pepparbiff och göra lite sallad. Och god sås *head-chef* ;)
Puss!

  

Comments are off for this post