Lugn vecka…

Sep 26 2006 Published by under Vardagssnack

Har ägnat två dagar åt att ta det ganska lugnt, blir en rätt lugn vecka, vilket är skönt…

Var på seminarium igår, diskuterade Rosseau, hans Om Samhällsfördraget var hyfsat seg, kände inte att han lyckades nå mig… Nu är iaf första delkursen nästan klar, ska skriva en uppsats på 4 sidor och svara på lite instuderingsfrågor, sen är 4 poäng mina.. =)

Nästa delkurs börjar på måndag. Ska ha läst delar av Darwins Om arternas uppkomst tills dess. Det går sådär. Idag har jag läst förordet och inledningen… =P Ska ta tag i den faktiska texten på allvar imorron. Darwin är ju både intressant och aktuell, så ser fram emot att läsa resten.  

Fick 3,8kg böcker från Adlibris idag, trevligt =) Lite kurslitteratur (Freud och de Beauvoir, tillsammans typ 1700 sidor…), och lite skönlitteratur.
För jag har ju inga olästa böcker.
Alls.
Sen förrförrförra bokrean.
Verkligen inte ;)

Imorron ska jag dessutom läsa en b-uppsats, för att analysera och bli inspirerad inför uppsatsseminariumet på torsdag. Ska nog gå bra, min handledare är (när han väl svarar på mail, tar nån vecka sådär…) väldigt entusiastisk över det mesta jag har föreslagit, så känns bra. Ska bara komma på hur man lånar böcker från Kungliga Biblioteket. Eller, låna och låna, låna är inga problem, men boken fick inte lånas ut så måste sitta där och läsa, så måste ha en bra strategi för hur man forcerar KB… =P 

Anyway.. Ska sova nu. Annars orkar jag omöjligt med Darwin imorron. 
Puss! 

Comments are off for this post