Fredagsshopping

Sep 29 2006 Published by under Vardagssnack

Storshopping idag, gick riktigt bra =)  Började på Ica i Solna, handlade hur mycket mat som helst och var klara lagom till affären började bli för överbefolkad. Körde hem och lyckades, efter viss kamp, få in all mat i kylen… ;)

Körde vidare till IKEA i Barkaby, tog ett snabbt varv i utställningsdelen och shoppade sedan mängder av tallrikar, ljus och glödlampor. Och blomkrukor. Och en växt. Som måste vara kvinnlig. Ficus Benjamina, presenterar hon sig som. Har bara träffat herr Benjamin Fikus innan, så trevligt med ny bekantskap… ;)
När vi kom till kassorna väntade en obehaglig överraskning.
Julpynt.
I massor.
Tänk tusen juleljus och räven raskar över isen.
Och september är inte ens slut än.
Hysteriskt…

Och jo, när vi var på IKEA hände detta.
Kom ut lagom till polisen hade spärrat av.
Så missade själva händelsen, som tur var.
Trivs inte med för mycket dramatik i vardagen.

Åkte vidare till Lidl och sen hem för att lämna grejer. Och vidare till Martin Olsson. Fast de hade inga kolarullar, så Tuss blev lite lessen… =P Köpte soppåsar till min mamma istället… Och körde hem. Och körde till K-Rauta. Hittade en ridsportsbutik på vägen, kollade lite men hittade inget speciellt. Förutom ett underbart sött (och såklart alldeles för dyrt och dessutom överflödigt) blått träns som jag vet att Djingis vill ha. Och syrran ;) Men det får bli till en annan gång…

På K-Rauta köpte Tuss MDF-skivor. Så nu har han sågat och haft sig. Ska bli en datormöbel, påstår han. Vill absolut inte döda hans kreativitet men är smått skeptisk till det. Och ser bara Friends-Joey och hans mediamöbel framför mig. Illa…

Nu ska jag ut i köket och steka kotletter. Head-chef lagar fredagsmiddag =) Och sen ska jag ha en riktigt lugn och mysig kväll, titta på Idol och nya avsnitt av Crossing Jordan =) Och tända alla ljus jag köpt ;)
Hör ni brandkåren är det inte mitt fel.
Lovar…
Puss!

           

God Jul önskar IKEA ;)

Comments are off for this post