Rulle Full…

Aug 05 2006 Published by under Vardagssnack

Har varit full rulle senaste veckan, men vet egentligen inte om jag gjort så mycket vettigt… =P Men tiden har gått fort iaf…

Förra torsdan fyllde Tuss år, var uppe i Höör å firade honom å sov över…
Ägnade sen helgen åt att ligga på stranden, var underbart varmt i vattnet å jättemysigt =) Sen var Tuss hemma hos mig i måndags, sov över å lagade en dator å lite sånt… Och i tisdags var jag mest lat och satt och läste ikea-katalogen.. *ehh*

I onsdags skulle Djingis-bebis hem från betet, där han gått i lite mer än en månad. Ozzå var det ponnytravtävlingar i Tomelilla, så skulle försöka med nån samordnad logistik… Så jag tog bussen hemifrån till Jägersro, därifrån en annan buss till Trelleborg. Fixade lite i stallet å pratade med syrrans Cotte, en ponny vi antagligen ska köpa (klart vi ska ha en cottcott… vem vill inte ha en cottcott-ponny? ;)…) Sen lastade vi Cotten, åkte från Trelleborg till Sjöbo, där vi hittade bebis i en hage.. Fångade in å lastade honom å körde vidare till Tomelilla. Å sen var vi där typ hela kvällen, Cotten startade i två lopp, vann det ena å kom 4 i det andra. Å Looke-tok kom 4 i ett lopp. Å Djingis stod vid sidan om och undrade varför vi inte hade med hans sele å varför inte han ozzå fick springa. ;)
Åkte från Tomelilla så vi var i Trelleborg strax efter kl. 22, å lastade av å nattade hästarna.. Var tillbaka i Malmö vid halv 12 å var ganska trötta…

Och i torsdags blev det en heldag med kompisarna.. Stack hem till Mipp strax efter kl. 12, träffade Tob där å sen kom Lisa dit, så vi åkte upp i stan.. Snurrade runt å letade present till Tuss. Tob stack strax efter 3 för han skulle jobba.. Vi andra gick å köpte glass.. Å snurrade runt lite till.. Hittade iaf vad vi letade efter, så handlade å åkte sen hem till Lisa. Var där en stund, tittade på semesterbilder å  bilder på båten Alfred, Lisas tuffa segelbåt.. =) Sen körde Lisa oss till Limhamn, där vi tittade till Lisas familjs båt, kollade så att det inte hade regnat in i den å så (båtar är vattentäta underifrån men inte ovanifrån…). Åkte hem till Lisa igen , hon skulle käka middag så Mipp och jag kom på att vi nog ozzå var hungriga, så vi körde till Coop å handlade lite, sen vidare hem till Mipp. Lagade god pasta med sås och satt och snackade hela kvällen. Tob dök upp strax efter kl. 22, då hade han slutat jobba, nattat en naken, förrymd unge å hjälpt en lite lätt påverkad man att ringa taxi (han trodde att han var i vellinge centrum, inte vid videdals torg.. blev väldigt fel, vellinge är inte ens rätt kommun.. och han blev jätteförvånad när han fick höra att han var i malmö.. Oj.. ). Jag å Tob stannade hos Mipp till strax efter kl. 1, gick hem å sov då…

Igår var vi bjudna till Tuss i Höör, så Mipp hämtade upp Tob å mig strax efter kl. 17.. Körde bara fel en gång på väg till Höör, å det var gps-tantens fel, hon var lite för entusiastisk och snabb med att säga "sväng höger NU".. =P Men kom fram till Tuss iaf, åt god middag å spelade jätteroligt spel, Speculation, som Tuss fick av oss i present.. Mipp å Tob körde hem runt kl. 1…

Å sen blev jag kvar här uppe, så har varit med Tusse hela dan nu =) Ätit god mat på restaurang å sen tårta, mums =)

Vet inte riktigt vad som händer nästa vecka, borde fixa bäddsoffa till rummet vi renoverat. Å vara i stallet, nu när Djingis semester är slut å det är dags för honom att komma i form igen.. =)
Puss!

Comments are off for this post