Lollo goes moviemaker…

Aug 16 2006 Published by under Vardagssnack

Har varit i stallet idag och gosat med bebis
Var ute å körde i nästan en timme, jättemysigt väder =) 

Kom på att jag lekte lite i moviemaker i vintras, nu har jag dessutom lekt lite med YouTube, resultatet blev detta

Igår var jag… huslig? Eller flitig… Tvättade, städade å bakade jättegod kladdkaka =)
Och i måndags var jag först med Lisa på IKEA, letade fotoramar och fikade. Senare på kvällen kom Mipp och Tob hit, satt och snackade och spelade Alfapet halva natten… Å nåt skumt spel från 80-talet vi hittade när vi städade garaget… Massa skumma frågor att svara på.. typ "Mipp, tänk dig att du är en vacker kvinna som är på en restaurang med en ung och nervös man"… *ehum*

Farmor å farfar var här och hälsade på i söndags, och i lördags var Tuss å hans föräldrar här, Tuss å jag satt och spelade SafeCracker halva natten… =)

Förra onsdan käkade jag lunch med Elin, sen hängde hon med mig till stallet, vi körde en sväng med Djingis. Jättetrevligt! Tror man kan prata om precis vad som helst med Elin.. =) Dessutom lyckades hon nästan förklara för syrran var gymnasiet hon ska börja på, å som Elin redan går på, ligger… Å tänka sig, syrran hittade dit ;)

Syrran hade upprop på nya skolan igår. Hon har varit ledig i typ 10 veckor och allt har gått jättebra, ända fram till i lördags då hon blev omkulldragen av tok-Looke. Så nu ser hon lite lätt misshandlad ut, vackert lila i ansiktet, stackarn…   

Nä, nu ska jag sova. Imorron ska jag nog hem till mormor och fika, sen hem till Tob på middag…

Puss!

Comments are off for this post