Hösttermin

Aug 28 2006 Published by under Vardagssnack

Har varit på introduktionsföreläsningen till fortsättningen på idéhistorian idag. Så nu har höstterminen börjat på allvar. Hittade Klara och ett par andra från grundkursen. Så verkar vi bara vara typ 18st i klassen också. Typ hälften pensionärer… =P Har de inget bättre för sig än att ta upp ungas studieplatser på universitetet? ;)
Föreläsaren vi ska ha på första delkursen verkar iaf jättebra, glad och trevlig och med lite humor. Dessutom skriver han underbart bra, läste en bok av honom på grundkursen.
Och idéhistorian känns verkligen helrätt, känner mig hemma på nåt sätt.

Och imorron ska jag ta itu med Platons Staten.

Ska iväg och storhandla imorron, har kommit på precis hur mycket som helst som vi skulle vilja handla, får väl försöka prioritera lite… 
Har beställt nya fläktar till min dator ozzå. Den låter som en dammsugare modell större, så vad som helst för att göra den lite tystare ;) 
 
Var ute och gick igår, lite utan något direkt mål. Gick åt ett håll men upptäckte sen att jag var på väg åt ett helt annat håll… Lekte lite med mobilkameran. Blir mer och mer kompis med SonyEricsson. Faktiskt. Och kameran är bra =) 
mob1
Träd i vattnet, vackert…  

mob3
Hej Danderyd ;)

mob2
Gillar ljuset i den här bilden. Och bryggan är fin…

mob4
…till skillnad från detta som jag tror är resterna av en bro… =P

Nu ska jag sova. Har ägnat kvällen åt att spela betapet med Tuss, äta pizza och kolla på CSI och Crossing Jordan. Är rättt seg. Var rätt seg igår ozzå, skulle kollat på hästhoppning till efter midnatt men orkade inte riktigt… Eftersom det inte var direktsändning visste jag dessutom resultaten.. =P Men dressyren i lördagskväll var helt underbar =)
Puss! 

Comments are off for this post