914 blixtar…

Aug 21 2006 Published by under Vardagssnack

Så.
Måndag.
Back in 08e-land.
Har här alltid varit så många människor?
Tyckte det var hyfsat mycket folk på centralen i Malmö när jag hoppade på tåget.
Men…
Där var folktomt i jämförelse med t-centralen. 
Jösses…
Typiskt miljöskadad av avfolkade Skåne… =P

Idag har jag registrerat mig på fortsättningskursen i idéhistoria. Blir nog bra. Ska skriva b-uppsats. Har klarat det innan, så borde kunna klara det igen, kan man tycka… Försöker sikta på kandidatexamen nästa år. Så får vi se hur det går med det…

Har inte gjort så mycket annat vettigt, är trött å förkyld. Dessutom regnade det. Massor. Och åskade. Närmare bestämt 914 blixtar, om man får tro aftonbladet (vilket väl inte brukar vara källan till all sanning, men ändå…).

Ska sälja min mobil, Tuss har köpt en ny så hans gamla är ledig. Å syrran vill väldigt gärna köpa min nokia, så tror det får bli så.. 

Var hos mormor och fikade i torsdags. Och sen hämtade Mipp mig, vi körde hem till Tob, åt god middag (efter att Tob kallat kastrullerna för kattastruller och bränt smöret, så… ;)…) och spelade Skrupler och Alfapet halva natten, hade en jättemysig och trevlig kväll. Hälsade på Tobs katt Signe ozzå, väldigt söt =)

Har fixat hem all bra musik jag saknat under sommaren när jag varit ifrån min dator. Just nu är det mycket West End Girls, en del Within Temptation och lite Lasgo. Och Do you wanna be my fjortisboy?… Av nån märklig anledning. Bara för att den är så.. ehm… skum. (är egentligen ett alldeles för milt uttryck…) =P

Imorron ska jag till universitetsbiblioteket och låna kurslitteratur. Förhoppningsvis har inte alla som ska läsa kursen kommit på samma lysande idé… 
Och så måste jag fundera på om jag ska läsa Filosofins historia, Argumentation eller Latin som extra poäng i höst. Tror det blir argumentation. Ska iaf dit och kolla om det bara är jag och ett gäng 80-åringar eller om det verkar vara vettigt folk… Har sett deltagarna på halvfartskursen i idéhistoria, ingen under 50år… =P

Och imorron är det en hel hög bra grejer på TV; först Bones, sen Desperate Housewifes och därefter Joey =) Har kollat på CSI idag. Med Lady Heather… som jag faktiskt kände igen *smått imponerad* ;) Grissom kände ozzå igen henne. Jag undrar varför han tycker så mycket om henne just…

Ska nog sova nu, börjar bli dags…
Puss!

Comments are off for this post