Update…

Jul 13 2006 Published by under Vardagssnack

Dags att uppdatera… Har inte blivit så mycket av det den senaste tiden, har varit för varmt för att sitta vid datorn… Vädret är helt underbart, varmt och skönt! Vilket är bra eftersom jag behöver kompensation för skräckupplevelsen med 105 dagars snö i vintras…

Mipp fyller år idag (stort grattis sötis!), Lisa fyllde år för två veckor sen och Tuss fyller år om två veckor. Ska hem till Mipp och grilla ikväll, kanske tindra lite extra med ögonen och få bada i poolen ;) Får se vad som händer… Innan dess ska jag träffa Tob i stan för att jaga present till Mipp. Vet på ett ungefär vad vi letar efter, så det blir nog bra. Eller inte helt dåligt iaf ;)

Igår var jag med syrran och hennes kompisar i Falsterbo. Tittade på hästarna som tävlade i huntingen, snurrade runt och tittade på alla fina saker man kunde köpa, om man bara var miljonär ;) Köpte iaf en söt grimma till Djingis, i hans fina blåa färg (färgmatchad ponny…) som det står "Tuffing" på… Lyckades undvika alla läskiga pimp-my-horse-aktiga strassgrejer och barbiefiera-min-häst tokrosa konstiga prylar… Fanns ett helt tält med hundkläder ozzå, tycker det är obehagligt med hundar i aftonklänningar…

När vi var i Falsterbo passade vi på att bada ozzå. Långgrund strand å lite kyligt i vattnet, men väldigt skönt och svalkande… Älskar sandstränder, ända till man ska byta om och gå hem, då är sanden verkligen överallt… =P  

Djingis går på bete sen två veckor tillbaka, jätteskönt för honom =) Lämnade honom där på Lisas födelsedag, var väldigt efter i min tidsplanering men det löste sig då världens sötaste kompisar kom och hämtade upp syrran och mig när vi kom med bussen… Var hemma hos Lisa sen och käkade glass med jordgubbar. Och spelade spel…

Har varit en del i Höör å träffat Tuss ozzå. Nu jobbar han och i kväll ska han hänga med till Mipp å sen sova här.. Fast vi renoverar rummet jag brukar sova i, så vi får antingen sova i vardagsrummet eller tälta ;)

Annars har jag egentligen inte gjort så mycket… Suttit i skuggan och läst… Konstigt egentligen, ägnade våren åt att läsa ca 4000 sidor kurslitteratur, och det enda jag gör på min semester är att läsa… =P Fast har varit lite vettig ozzå, rullat mamma i rullstol och lite så…

Nä, nu ska jag dra bort golvlister. Och riva tapet. Jag älskar att vara tillåtet destruktiv ;)
Puss!

Comments are off for this post