I hear you calling and it’s Needles´n Pins…

Jul 25 2006 Published by under Vardagssnack

Var på Kolgjinis hästauktion igår, jättetrevligt.. =) Första utrop var kl 19, stack hem vid 23.30 och då var det typ 10 hästar kvar… Orkade inte riktigt kolla på alla avelsstona, de intressanta hästarna var redan sålda och luften var ganska slut i ridhuset… Och jag hade fått en tillräcklig dos av Sven Melander som var utropare… =P ("jaha, kvällens första häst,  den är brun och har 4 ben, för såna brukar vi starta på 200 000kr, har jag ett bud??"..).

Men fick se Needles'n Pins auktioneras ut iaf, var nog den mest intressanta där var…
Utropspris 1 miljon.
Såld för 2,7 miljoner..
Den som bara hade råkat ha några miljoner över sådär… Där var iofs ett par hästar som gick för runt 30 000, inte så hysteriskt…
Om jag inte kommer på vad jag vill bli när jag blir stor ska jag ta amatörtränarlicens och träna små söta travare… ;)

Idag är det Hugo Åbergs Memorial. Ska jaga rätt på Mipp och höra när han vill sticka dit och spela bort sina pengar ;) Och så måste jag läsa igenom programmet så jag vet vad jag ska spela för att bli av med så lite som möjligt… Jag hoppas på antingen Conny Nobell eller Egon Lavec. Å andra sidan kör Erik Citiation, och Erik är ju alltid Erik, så…  

Nu ska jag ut i trädgården och läsa lite. Och klappa katten. Och jaga rätt på Mipp som sagt. När han vaknar… ;)
Puss!

Comments are off for this post