Who says you can´t go home?

Jun 17 2006 Published by under Vardagssnack

Har varit fullt upp hela veckan…  Ägnade måndag, tisdag och onsdag åt att layouta tidning tillsammans med Elza. Blir jättenöjda. Och helt ärligt, vi är grymma på att layouta ;) Och jag blir allt bättre kompis med underbara InDesign (bort med onda Quark… ;)… ). Vi är i princip klara nu, är några småändringar kvar som jag ska försöka fixa imorron. Upptäckte att rättt typsnitt såklart inte fanns på den här datorn, så fick titta snällt på Johan så han iaf kunde skicka det ena jag behövde… Ingen som har lite HighTower Text att låna ut??

I torsdags åkte jag tåget till Malmö, så nu är det sommarlov på riktigt =) Vilket känns toppen. Samtidigt konstigt, det dröjer typ två månader innan jag kommer upp till vår mysiga lägenhet igen. Det är lite läskigt det där med att flytta hemifrån, vet inte riktigt var jag är hemma…

Who says you can’t go home
There’s only one place they call me one of their own
Just a hometown boy born a rolling stone
Who says you can’t go home
Who says you can’t go back
I been all around the world and as a matter of fact
There’s only one place left I want to go
Who says you can’t go home
It’s alright, it’s alright, it’s alright, it’s alright, it’s alright 

I went as far as I could, I tried to find a new face
There isn’t one of these lines that I would erase
I lived a million miles of memories on that road
With every step I take I know that I’m not alone
You take the home from the boy
But not the boy from his home
These are my streets, the only life I’ve ever known
Who says you can’t go home
—————–
Igår stack jag hem till Lisa vid kl. 4. Träffade Mipp, Tob å Dennis där. Packade in en hel massa saker i Lisas bil. Sen skulle Mipp köra Lisas bil. Gick inte riktigt lika bra till en början, men när Lisa väl hjälpt oss att starta och backa ut från uppfarten, så… ;) 

Körde upp i stan, hittade Tuss som kommit från Höör. Samlade ihop oss och körde ner till Falsterbo. Slog läger på stranden, grillade fiskspett och pinnbröd, käkade rabarberpaj och smält glass, spelade kubb och hade det jättemysigt. Länge sen vi träffades allihop så… Saknat sötisarna juh… 
Var nere och kände på vattnet, men var lite kallt, inte riktigt badsäsong än… 

På vägen hem lyckades Mipp få upp Lisas bil i 110 på motorvägen (det krävdes en lååång raksträcka, men sen så.. ;)…) och vi kom hem först (vilket nog snarare berodde på att Lisa missade avfarten då Dennis borde ha svängt…). Sen följde Tuss med hit och sov här.

Idag har jag inte gjort så jättemycket. Hjälpt mamma att laga mat och baka bröd. Och suttit och läst lite. Och lyckats ladda ner filer i ett mycket osamarbetsvilligt flac-format… =P
Nu ska jag snart sova tror jag. Vet inte riktigt vad som händer imorron, ska leka lite i indesign tror jag. 
Puss!

Comments are off for this post