Sommarlov!

Jun 11 2006 Published by under Vardagssnack

Nu är det sommarlov! Vädret är helt underbart varmt och skönt och jag hade sluttenta igår = sommarlov! Tentan gick bra, så har antagligen tagit mina 80 högskolepoäng efter två års studier nu, vilket känns skönt =)

Idag gick jag ut och la mig på gräsmattan i solen redan vid kvart i tio. Var alldeles först ute och där var underbart lugnt och skönt… Vid halv två var det lite för varmt och lite för mycket folk, så då gick jag in och la mig i min svala soffa och fortsatte läsa.

Nu tittar jag på Titanic, vet inte hur många gånger jag har sett den, men den är så bra… Hade kompisar som såg den nån gång i veckan när den gick på bio, bara för att Leo var så söt… ;)
Innan jag åker till Malmö hade jag tänkt titta på Baltic Storm ozzå. Mycket sjunkna skepp. Mest för att se vad det egenyligen är staten vill undanhålla för mig, eftersom den förbjöds gå på bio. Hemliga vapentransporter på Estonia. Trampade filmaren på en öm tå, kanske?

Tuss åkte till Höör i torsdags, så jag är alldeles ensam och det går väl ganska bra. I fredags fick jag besök. Av en katt. En väldigt söt liten kisemis som hoppade in genom mitt öppna fönster och tiggde till sig min sista frukostskinka…

Ska ägna dagarna fram till torsdag åt att layouta kårtidning tillsammans med Elza och Maria, ska bli jättetrevligt. På torsdag åker jag till Malmö. Och på fredag ville Lisa samla ihop oss i sin bil för grill- och badutflykt, blir nog toppen =)

Gjorde en liten kupp och skickade in det här, lite mer seriöst, lite mindre bloggigt, till DNs insändarsida, så den kom med idag. Så har jag upplyst allmänheten om att det kommer ett annat VM. Ett VM som förhoppningsvis inte kallas fiasko redan efter första kvällen… ;)

Nu ska jag titta på 40 minuter sjunkande skepp. Sen ska jag sova. Imorron ska jag putsa fönster. Och layouta. Och läsa ut en bok, förhoppningsvis… 
Puss!

Comments are off for this post