Post-midsommar

Jun 25 2006 Published by under Vardagssnack

Idag har vädret varit jättemysigt och jag har mest suttit ute i trädgården och läst och pratat med katten.. ;) Och lagat mumsig rabarberkaka =) Håller på att läsa Gåtornas Palats, och förstår varför Dan Brown inte slog igenom med den… =P Det är väldigt mycket superdator, och jag orkar inte riktigt med alltför ingående beskrivningar om hur superdator funkar, det blir för tekniskt abstrakt… Men vissa dialoger är skrivna på spanska, vilket är kul eftersom jag en gång i tiden kunnat spanska… (riktigt bra, till och med.. men sjönk från mvg till knappt g på 2 år, så det är inte så bra som det kunde varit.. ;)..) 

Midsommarafton blev jättemysig, Tuss å Mipp kom hit och käkade middag tillsammans med farmor, farfar och mormor. Sen kom Tob hit när han slutat jobba.. Och sen gick vi hem till Mipp för att spela hjärnsläpp. Gruppterapi mitt i natten blev lätt flummigt ;) Saknade Lisa dock, hon var på en åker i Eslöv och lekte liten groda… Ehh… kanske är hon som behöver den där terapin efter det…

Har inga direkta planer för veckan, ska släppa Djingis på bete på torsdag. Träffa Tuss nån dag och följa med honom till Höör och hälsa på hans familj. Och ska hinna träffa Lisa innan hon reser bort på söndag (förutsatt att det nu var på söndag, har fått typ 3 olika avresedatum från henne, håller tummarna för att hon har åtminstone minilite koll på läget.. ;)..)

När jag hittar kamerasladden till datorn ska jag lägga in fina bilder på syrran. Med ett salladsblad på huvudet. Och när hon leker pyroman och försöker båla upp ett äppelträd. Jo. Så normala är vi ;)
Puss!

Comments are off for this post