Pussel…

Maj 14 2006 Published by under Vardagssnack

Helgen har gått jättefort, men har iaf hunnit med en del av det jag tänkt… Lyckats plugga en del ozzå, känner mig riktigt stolt =) Ska läsa så mycket som möjligt nu, så slipper jag släpa alla 8 böckerna ner till Malmö…

Blir mindre folkvandring nu, jag åker hem på onsdag och kommer upp igen nästa tisdag. På lördan kommer Tob hit och stannar till tisdag eller onsdag (faktiskt dålig koll på vad han sa…).. Och sen åker har Tuss sin sista tenta och åker hem till Höör. Och jag har min sista tenta den 10e. Och ska layouta lite tidning innan jag åker ner till Malmö. Typ den 15e. Och firar sommarlov =)

Var på Oscarsteatern igår och kollade på Floorfiller on stage, var jätteskoj =) Fast, trodde Oscars skulle vara större… Eller så är det bara jag som fått för mig att allting i huvudstaden ska vara jättestort och överdimensionerat… Kan vara så…

Har börjar lägga pussel idag, kände för att vara lite pysslig. Sånt jättekul pussel där man inte vet vad det är man lägger förrän man är klar… Fick det av syrran i julklapp… På tal om syrran måste jag fixa födelsedagspresent till henne innan jag åker ner. Har en liten aning om vad hon ska få iaf =)

Om en vecka åker jag på Oslokryssning med Lisa, Mipp och Tob, ska bli jätteskoj =) Inte träffat dem allihop tillsammans sen i januari, är väldigt längesen…
Puss!

Comments are off for this post