Nästan sommar!

Maj 05 2006 Published by under Vardagssnack

Okej, vis av erfarenhet ska jag inte ta i för mycket… men det känns som sommar! Wiiiiiii =) Känns jättebra och jag blir pigg och studsig! Ska plugga lite idag, sen ut och sola.

I måndags hände det inte så mycket, jag pluggade och städade lite å var mest hemma och latade mig.. I tisdags skulle jag träffa Lisa. Lisa var vilse. Lisa förbannade t-centralen… ;) Men allt gick bra, hon hittade rätt och vi gick ut på stan en sväng. Fikade och lyckades hitta födelsedagspresent till Tob =) (sweeti, ingen anledning att bli nervös, du vet hur snälla och trevliga vi brukar vara när vi köper presenter… ;)…)
   Jag (tittar in i en leksaksaffär): Wow, kolla, ett litet tält som ser ut som ett hus. Han önskade sig flytta-hemifrån-prylar. Vad kan vara mer flytta hemifrån än ett eget hus???
   Lisa: Som är så litet att han inte kommer in i det?!

Sen åkte vi hit, väntade på Tuss (som äntligen kom tillbaka från Höör, saknat honom..), och sen gick vi och handlade, lagade god mat och åt… 

I onsdags gick Lisa och jag en sväng i slottsträdgården som ligger här i närheten. Tittade på fåglar och vattnet och vårblommor… Och sen följde jag Lisa till t-centralen och såg till så hon hittade till arlanda expressen…
Och sen åkte jag till Kista, hade redaktionsmöte och korrläste en massa artiklar vi fått in till vårt vallningsnummer. Trevligt som alltid =)

 Skulle varit jätteflitig igår och pluggat men fick inte gjort så mycket som jag egentligen ville… Gick ut och la mig i solen istället… Imorron är det tenta så idag gäller det verkligen att plugga. Har koll på stora drag men inte riktigt koll på exakt vilken gubbe som tycker vad. Känns som det är ganska väsentligt =/ Men har hyfsad koll på Hegel, Kant och Darwin iaf…

"It’s just, you know…monkeys, Darwin, you know, it’s a, it’s a nice story, I just think it’s a little too easy…
Wasn’t there a time when the brightest minds in the world believed that the world was flat? And, up until like what, 50 years ago, you all thought the atom was the smallest thing, until you split it open, and this like, whole mess of crap came out. Now, are you telling me that you are so unbelievably arrogant that you can’t admit that there’s a teeny tiny possibility that you could be wrong about this?" (Phoebe)

Nää, ska vara vettig och plugga nu. Och sen gå ut i det fina vädret =)
Puss!

Comments are off for this post