Kriss Kross Kryss – Departure

Maj 21 2006 Published by under Kryssning

Hade tänkt sova lite länge idag och så, men min familj är ett galet zoo på morgonen ;) Men skulle ändå upp och säga hejdå till syrran, så. Hon ska kvala toke-Looke idag på Jägers, hoppas att det går bra för dem =)

Var i stallet igår (hunnit med väldigt mycket på kort tid…), och träffade Djingis. Skulle kört honom men han hade vrickat sig i hagen och var lite halt, så bebis fick vila istället. Och gå i hagen och mysa =)

Alldeles strax dags för Oslo-kryssning, ska bli galet skoj =) Ska hämta MIpp vid halv 2 och åka till centralen. Där Tob förhoppningsvis redan är. Och dit Lisa förhoppningsvis dyker upp hyfsat snart efter oss. Är lite orolig för att den med konstigast tidsuppfattning är ansvarig för biljetter och annat viktigt (typ Tobs födelsedagspresent…), men det går nog bra, annars får vi dra Lisa i örat ;)

Har iaf nästan packat klart (vilket kanske inte är nån större bedrift med tanke på att jag bara har med mig en resväska hit, det begränsar urvalet av kläder och prylar ganska effektivt..)

Måste komma ihåg att ta med mobilen och tandborsten som ligger på laddning. Eller nä. Hoppsan. Mobilen på laddning. Tandborsten på badrummet, inte på laddning. 
Såklart.
Puss!

Comments are off for this post