Syrran diggar 90-talet

Apr 23 2006 Published by under Vardagssnack

Well… Efter snö kommer vår och sol, igår var det mysigt väder och jag satt ute i solen och pluggade, lyssnade på musik och njöt. Verkar bli lika härligt idag!

Var inte i stan med Jessica i torsdags, så slapp gå ut i snön… Gick ut först när den smält undan, hade föreläsning kl. 14 om darwinism, antisemitism och andra skumma saker.

I fredag var jag däremot i stan med Jessica och hennes kompis Karin. Köpte en tröja och ett par strumpor… Sen var jag hos optikern och provade ut nya glasögon och gjorde synundersökning, såg naturligtvis sämre än tidigare, blä…

Och igår slappade jag som sagt, var hemma och pluggade. Och spelade Sims. Tyvärr i helt fel proportioner…. =P 

Ska in till Slussen vid halv 12 och träffa Helena och Carin idag, vet inte riktigt vad vi ska hitta på sen, men det blir nog trevligt… =)

Syrrans ipod gick sönder förra veckan, så hon fick försöka leva utan den… Hon lyckades rota upp en cd-freestyle någonstans ifrån. Och en bra cd att lyssna på. Från -94… För att matcha stenålderstekniken, antagligen… Pratade med henne igår, då hade hon fått tillbaka en ipod som fungerade. Men hon diggade fortfarande 90-talet…

En märklig skildring av Malmö finns här… Hävdar dock att det är Stockholm det är fel på, absolut inte Malmö… ;)

Ska titta till min Sims-familj nu, håller på att bygga om deras hus… Sen ska jag ut i det fina vädret!
Puss! 

Comments are off for this post