Plugg…

Apr 06 2006 Published by under Vardagssnack

Var på föreläsning idag, pratade om Hegel. Och Schiller och Scheller. Hur i… jag nu ska kunna hålla isär dem… Senare kommer Fichte och Nichte ozzå, känns som upplagt för att röra ihop… Förra kursen kryllade av snarlika franska namn, men tror nästan att detta är värre, de uttalas ju nästan likadant… Iaf av mig som inte kan tyska. Eller franska. =P

Har pluggat lite idag ozzå, läst om idealism och andra skumma saker. Imorron ska jag fortsätta med romantisk filosofi. Det låter riktigt trevligt, hoppas att känslan består när jag öppnar boken…

Igår hann jag med mycket, var på föreläsning, i stan, hos optikern i Solna och sen i Kista på redaktionsmöte och sportmöte. Var trevligt, Maria ritade en söt humla som mest såg ut som en kanin och Elza ritade en blomma, behövdes utfyllnad… Och på sportmötet kom faktiskt en fotbollsspelare, klart manfall från förra mötets 3, men…

Just det, Mipp och Lisa: Kommer till Malmö på onsdagkväll och stannar till måndag, blir jätteglad om ni har lust att träffas nånting, när ni inte jagar påskharar och annat sånt som tar tid på påsken… ;)

Måste komma ihåg att anmäla mig till lite kurser till hösten. Ska fortsätta med idéhistorian, och kanske läsa ytterligare 5-10p på roliga kurser, ska bara komma överens med mig själv vad jag ska välja… Gillar inte att behöva planera mitt liv… =p
Puss!

Comments are off for this post