Mentalt utmattad…

Apr 03 2006 Published by under Vardagssnack

Är sjukt trött i huvudet, känner för att sova en vecka eller så =P

Tentan gick bra. Hoppas nästan på ett vg, kändes som jag hade grym koll ;) Visar sig säkert att jag inte alls hade det, men men… Kan juh få leva med illusionen av att vara riktigt lysande på upplysningen(ehh..) och så till jag får tillbaka tentan… Är i alla fall med största sannolikhet godkänd (om jag inte totalmissuppfattat allt..), vilket innebär att ytterligare 5p är klara… =)

Igårkväll var Tuss och jag på bio och såg Ice Age 2, helt underbart rolig! Och det fanns fler mammutar! Vill ju inte att de ska vara utdöda, är så fina… Speciellt när de leker pungråttor… ;)

Idag var det föreläsning, introduktion till 1800-talet. Ska börja läsa om Kant imorron. Tror att han kan vara lite intressant…

Har inte hänt så mycket annat, ska ta det lugnt ikväll, slöa framför tvn och lägga mig hyfsat direkt efter Crossing Jordan…
Puss!

Comments are off for this post