Lite ensam…

Apr 27 2006 Published by under Vardagssnack

Matts har åkt till Höör över helgen och jag är kvar här och ska plugga… Han kommer tillbaka på tisdag, då kommer ozzå Lisa hit och hälsar på, ska bli jätteskoj =)

Har precis kollat på Insider, om Rosengård… Känns lite läskigt att det bara är en motorväg och en gräsmatta som skiljer det från hemma… Och att det faktiskt är så illa…
Mormor var jätteorolig när jag sa att jag skulle flytta till Sthlm för "där händer så mycket"… Men njä, i förhållande till folkmängd tror jag inte att det gör det… Och det känns inte så supersegregerat som Malmö gör. Sen kan jag inte påstå att jag har utforskat Tensta/Rinkeby/liknande ställen så ingående, men ändå…

Läste Nitche idag till textsemiariet, han är obehaglig. Det är väldigt mycket tysk übermänniska och man känner sig mest besvärad av att vara blond och arisk, för man vill inte bli hyllad av honom. Behöver jag tillägga att Hitler läste mycket Nitche? =P

Nu ska jag boka tågbiljetter så att jag kommer till Malmö innan kryssningen, och dessutom kommer därifrån upp hit så jag inte missar alltför mycket i skolan…
Och sen ska jag sova…
Puss!

Comments are off for this post