Kiss your ice goodbye =)

Apr 11 2006 Published by under Vädret

All snö har försvunnit från gården nu, finns bara kvar i hopskottade högar… Underbart att det är vår! Idag har vädret varit jättefint, mysig sol och nästan lite varmt… Fast var -0.9 grader imorse, så nån officiell vår är det inte… =P

Har varit hemma och pluggat idag, lyckats läsa ungefär så långt som jag planerat… Och sen har jag kollat på Bones, verkar kunna bli en bra serie… Nu är det desperata hemmafruar och sen grays anatomy, allt på samma dag… =P

Läste klart den märkliga boken imorse, Idéernas grotta. Den var… fascinerande… och slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig, men den var helt underbart bra… Nästan som om Grissom skulle levt på Platons tid… ;)

Imorron är det föreläsning kl. 10-12 och sen åker vi till Malmö =) Ska bli skoj att träffa familj/katt/ponny/kompisar/släkt… 

Fick tillbaka tentan igår, ett ynka poäng från vg… Aaaargh… Var nästan säker på att få bra på den… Är såna pyttegrejer jag fått avdrag för ozzå, typ stavat Locke med ett s på slutet… =P Blir så irriterad på sånt…

Ajja, ska återvända till tvn nu. Sen ska jag sova, börjar bli trött… =P
Puss!

Comments are off for this post