Efter påsken…

Apr 18 2006 Published by under Vardagssnack

Såå, uppe i sthlm igen efter en skön och avslappnad påsk i Malmö… =) Har inte riktigt hunnit skriva här, men nu så…

Åkte tåget ner i onsdags, käkade middag med familjen och hade det trevligt… I torsdags var mamma och jag i stan. Fick mysig ansiktsbehandling och lyckades köpa både vårjacka och ett par jeans =) Käkade thaimat till lunch och kollade på Wallanderfilmen Den svaga punkten, den var inte så jättebra.. Söta hästar och söt Erik Adielsson, men tunn och rörig story… På kvällen var jag och Lisa hemma hos Micke, jättetrevligt att träffa dem igen, var ett tag ses sist… =)

I fredags åkte syrran och jag till stallet i Trelleborg vid kl. 9. Körde finaste Djingisponnyn, han var underbart pigg och fin =) Saknat honom juh…Djingis!  Min Busbebis ;)

På kvällen åkte hela familjen till Höör för att träffa Matts familj. Åt god mat, totalmisslyckades på Cluedo och hade det trevligt =)
På påskafton åkte syrran och jag till stallet vid 9, var där och pysslade lite… Syrran körde en ponny fort och red en stor och klumpig men väldigt söt häst…
Nellie + syrran   Syrran och Nellie-Luns ;)

Sen åkte vi hem, och därefter till släkten i Oxie. Käkade god påskmat och umgicks med släkten…

I söndags hämtade Lisa mig, sen åkte vi och hälsade på hennes sköthäst Berra (Mystery Bertha egentligen), och Berras sanslöst söta hingstföl… =) 
På eftermiddagen kom farmor, farfar och mormor hem och käkade middag hos oss.

Och igår gjorde vi inte så jättemycket, packade och fixade mest typ… Och tog tåget hit upp igen..

Idag har jag varit på seminarium, var intressant och skoj… Diskuterade det kommunistiska manifestet och darwins om arternas uppkomst…

Imorron är det föreläsning och antagligen redaktionsmöte… Nu ska jag käka middag. Sen är det Bones och Grays anatomy på Tv. Och sen ska jag sova, måste bibehålla den lilla dygnsrytm jag faktiskt lyckats åstakomma… 
Puss!

Comments are off for this post