Väldigt avlägsen släkting…

Mar 02 2006 Published by under Vardagssnack

Usch vad det har snöat idag. Istid. Helt övertygad… =P

Har chattat med både Mipp och Tob idag, alltid skoj =) Tob hade glömt dammsuga och Mipp visade vilket coolt skrivbord han hade 3d-grafikat ihop.. 

Hämtade mitt Disneytrivia-spel idag, verkar riktigt kul men lite svårt också, vissa frågor verkar lite knepiga… Ska utmana Tuss på det imorron, borde absolut vinna ;)

Pluggade lite idag fast inte så mycket som jag hade tänkt från början.. Började läsa i min Svensk Idéhistoria-bok, som jag befarade var det inte bara en galen snubbe som trodde att Sverige var Atlantis, det verkade vara en utbredd tanke… Och att svenskarna skulle härstamma från Noa.. Ehh… 

Hittade iaf en intressant (inte fullt så flummig) gubbe i boken. Han hette Johannes Baazius, var biskop i Växjö och dog 1649, och vi är släkt… Känns lite coolt att han bara dök upp sådär… Typ släktens anfader eller nåt ditåt… Vill byta tillbaka till Baazius, låter häftigt.. Fast mamma hade försökt göra det men det var nån annan som hade tagit det namnet och på nåt skumt sätt så fick inte vi byta… *förstod inte riktigt* =P

Inte hänt så mycket annat, blir så omotiverad att göra nånting när det bara snöar…
Puss!

Comments are off for this post