This woman´s work…

Mar 13 2006 Published by under Vardagssnack

Sitter och chattar med Mipp, trevligt =) Ska pressa honom på hans resplaner… Om det nu existerar några såna, det återstår att se… ;)

Har kollat på csi – jättebra avsnitt, spännande men måste vänta ända tills nästa måndag för att få reda på vem som sköt vem… Och sen kollat på Crossing Jordan, jättebra avsnitt trots att jag visste vem som skulle dö och vem som bara skulle bli sjuk, och av vad… Gillar Kate Bush-låten This woman´s work ozzå =)

Var på föreälsning imorse, om Descartes. Intressant… Han reste till Stockholm från Holland för att träffa drottning Kristina. Och klarade inte av det kalla vädret, så han dog. Han har mina fulla sympatider, här är way too cold… =P

Frös om benen innan, så svepte min fleecefilt om mig. Så nu vandrar jag runt som ett annat freak i toga… =P Estne volumen in toga, an solum tibi libet me videre? Eller nåt ditåt… =P

Ska alldeles strax sova, imorron är det självdiciplinerat läsande som gäller. Har 10 sidor av veckans ranson av Filosofins historia, plus 130 sidor Vetenskaplig Revolution att plöja igenom. Boken börjar dessutom med att "den vetenskapliga revolutionen har aldrig ägt rum. Och detta är boken om den…"… Ehh… 

Anyway… Gonnatt!
Puss! 

Comments are off for this post