Paff…

Mar 04 2006 Published by under Schlager 2006

Hmm… Vet inte riktigt vad jag ska säga om melodifestivalen, gick precis som jag ville juh… Brukar aldrig hända… =P Anyway, måste gnälla lite: Varför ägnade Kayo 3 minuter åt att rynka på näsan??? Varför hade Jessica på sig en vaccuumförpackad klänning???

Well… Igår pluggade jag en del. Var på föreläsning ozzå, mest om reformationen, Luther och Calvin. Lagade god kyckling i oreganosås till middag *head chef* och kollade på Crossing Jordan. Verkade skumt med 2 fullmånar i samma månad, ska nog undvikas… =P

Idag har jag pluggat ännu mer… Ozzå var jag på centralen i 2 timmar och höll syrran sällskap. Jätteskoj å träffa henne, är typ 2 månader sen vi sågs… =/ Lyckades att inte tappa bort henne för långt och följde henne bort till bussgaten och vinkade av henne. Hoppas att hon får en trevlig skidresa nu =) Idkade byteshandel ozzå, hon fick 2 filmer (hide&seek och mannen som pratar med hästar) och jag fick en oformlig klump som någon gång innan idag var mammas nybakade muffins. Sen satte någon sig på dem… =P

Och nu har jag käkat ostfyllda laxrullar med dillpasta *head chef igen*… Och kollat på melodifestivalen och csi:miami. Bra avsnitt, lite läskigt om dataspelande amerikaner faktiskt kan bli så världsfrånvända… Enda spelet jag verkligen fastnat för och levt mig in i är Sims, och det är hyfsat oskyldigt… ;)

Nu kollar jag på the guru med ett öga.. Och lyssnar på soundic radio =) Har flyttat alla mp3låtar till externa hårddisken idag och inte riktigt orkat omorganisera itunes, så får nöja mig med radio så länge…

Så less på all snö. Vill verkligen ha vår. Nu, omedelbums!
Puss!

Comments are off for this post