Missing screen…

Mar 21 2006 Published by under Vardagssnack

Well…
Dataskärmen sa bye-bye och tackade för sig igår. Mycket märkligt, den funkade och var väldigt okej igår eftermiddags.
Igårkväll var den dead on arrival. Eller… I koma, kanske. För vita linjer fladdrade förbi. I övrigt väldigt borta.
Så har lånat Tusses skärm nu.
Håller alla tummar jag kan uppbringa för att det är 3 års garanti och att jag isåfall kan få en ny. Annars får jag ragga upp en ny, helt enkelt (men dyrt…).

Varit hemma idag och pluggat lite. Motivationen infann sig väl aldrig riktigt, men lyckades ändå läsa 50 sidor vetenskaplig revolution, 20 sidor politisk utveckling under 1600-talet, 20 sidor av Descartes bok och 5 sidor av Mary Wollstonecraft (finally, en halv-vettig kvinnlig filosof…).

Har kollat på Desperate Housewifes och Joey nu. Äntligen av med George =) Han är otäck, snällt av honom att ta livet av sig själv så ingen annan behövde göra det… Och Bree förtjänar bättre. Bree är cool =)

Ägnade söndagen och måndagen åt att träffa Mipp och Robin.
I söndags var vi på Tekniska museet och tittade på robotar och grejer *så kulturella så*… Sen åkte vi hem till oss, käkade pizza och spelade Cranium. Älskar det spelet, är så glad att jag fick det i julklapp =) Spelade lite DisneyTrivia ozzå, barnfrågorna. Det gick inte sådär lysande ens det =P 
I måndags åkte jag in till deras hotell efter min föreläsning. Vi gick och käkade lite lunch/frukost och vandrade Gamla stan runt… Var på Åhlens ozzå, dit Tuss kom efter skolan. Då gick vi och käkade lunch på Jensens (för det är ju exotiskt och finns inte aaaalls i Malmö.. ;)…), åt jättegod kyckling =)

Imorron är det full rulle. Först föreläsning kl. 10-12. Sen redaktionsmöte i Kista kl. 15. Och därefter sportsektionsmöte kl. 16, mitt första som vice ordförande. Ska bli spännande och se hur många det är som dyker upp…

På torsdag är det litteraturseminarium, måste läsa nån text av Locke och 2 andra texter jag glömt vem som skrivit dem… =p På fredag ska jag sitta hemma och plugga. Och det är nog planen för helgen ozzå, massor av kurslitteratur som vill ha uppmärksamhet…

Anyway. Nu ska jag torka disk och sen sova.
Puss! 

Comments are off for this post