Learning by doing…

Mar 12 2006 Published by under Vardagssnack

Nää, Pontare gick inte vidare… Han rockade juh i morronrock… *ehh* Ajja, tur att iaf floor filler går som jag vill… =)

Varför lyckas jag alltid välta ner stekspaden från stekjärnet??? Ner på mattan, fullt av tomatsås överallt… Varför alltid när jag lagar såser? Varför aldrig om jag lagar typ stabila, pålitliga biffar??? Varför är tyngdlagen emot just min min stekspade just när jag lagar sås??? Anyway… Ska tvätta mattan på tisdag. Måste sluta skövla köket… Lyckades kleta in massa disk i ostsås ozzå. Ond, illvillig ostsås som dessutom brände fast i sin kastrull… *head chef med vissa problem*

Har pluggat lite idag.. Och käkat en torr, tråkig semla… Och sen har dagen mest försvunnit… =P Läste lite om Descartes, verkar vara en hyfsat vettig snubbe som tvivlar på allt, men inser att cogito ergo sum, jag tänker alltså är jag (är stolt för att jag lärt mig det på franska (snubbens modersmål) ozzå; je pense, donc je suis…)… sen formulerar han något slags bevis för att gud finns, som jag inte kommer ihåg just nu… Tenta om 3 veckor, en ocean av tid…

Installerade Adobe Audition, nåt musikmixarprogram, verkar skoj. Känner igen en del från protools jag lärde mig för längesen, så… Och har blivit mycket bättre på att sitta och lära mig program alldeles på egen hand.. Var tvungen att bli lite bra på det i höstas när vi projektarbetade i indesign…

Planen för veckan ser ut ungefär såhär:
Måndag: Föreläsning kl. 9-11, sen hem och plugga. Och veckohandla. Och hålla tummarna för att det går bra för Tuss på hans tenta…
Tisdag: Vara hemma och plugga riktigt flitigt. Och tvätta tomatsåsbefläckad matta…
Onsdag: Föreläsning på förmiddan, sen redaktionsmöte i Kista…
Torsdag: Föreläsning som egentligen skulle vara på fredag blev flyttad till torsdag istället… Ska ev. träffa Jessica ozzå…
Fredag: Vara hemma och plugga. Lyckas Mipp skolka och skaffa hotellrum (om han å robin inte vill sova på vår soffa…) så kommer kanske han och Robin hit redan då.
Lördag: Träffa Mipp och Robin.
Söndag: Hinna träffa Mipp och Robin innan de åker hem till Malmö igen.

Nu borde jag nog gå och lägga mig, måste vara vaken och anteckna flitigt på föreläsningen imorron…
Puss!

Comments are off for this post