Itunes…

Mar 05 2006 Published by under Vardagssnack

Sitter och pysslar i Itunes, vill organisera allt så fint i spellistor, kommer ta lååång tid… =P Men har iaf städat bland mina mp3låtar, är nere på 13gb i itunes = allt får plats i min poddis när jag får för mig att uppdatera den…

Inte gjort mycket idag, pluggat lite (stolt över det, måste påpekas…). Skulle läsa 80 sidor i en bok, har väl 15 sidor kvar. Bra bok, lättläst och med många fina bilder =)

Oj, kontrollen över itunes är inte den bästa, nu spelas julmusik… =P Well, vädret passar… Tyvärr… Jag vill ha vår nu juh…

Ska snart sova. Har för mig att jag börjar kl. 9 imorron med en föreläsning om… Ehhm… Calvin, kanske? Eller skepticism? Dålig koll på läget… =P Har ett litteraturseminarium på torsdag så måste kolla upp vilka texter som ska läsas och vad vi ska diskutera..

Julmusik i all ära, men måste nog rensa bort dubbletter, samma jullåt 3 gånger i rad blir lite segt. SÅ mycket jul är det inte än… =P

Händer inte så mycket annat i veckan, 2 föreläsningar och 1 seminarium… Men har mycket att läsa så kan nog hålla mig hyfsat sysselsatt…
Puss!

Comments are off for this post