Idag…

Mar 15 2006 Published by under Vardagssnack

Har varit seg idag, orkade aldrig åka upp i stan så blev inget åhlens… Får ta det nån annan dag när jag känner för det mer…

Var på föreläsning imorse, om Leibniz och Spinoza och andra gubbar. Skumma snubbar som till varje pris ville förena teknik och naturvetenskap med bibeln… Så de gjorde väldigt detaljerade ritningar över hur Noaks ark skulle ha sett ut för att rymma 2 av varje djurart. Ja, utom fåren då förstås, de fick ett helt däck. För att kunna mata rovdjuren med dem. På fullt allvar… För typ inte alls speciellt längesen, typ 250 år…

Hade redaktionsmöte i Kista sen, alltid skoj =) Korrläste en artikel och fixade SkitViktigt, sen åkte jag hem, hade för en gång skull tur med både t-banan och bussen hem, inte ofta det händer…

Imorron är det föreläsning kl. 14-16. Ska läsa om den vetenskapliga revolutionen innan dess, vill bli klar med den denna veckan, hade varit väldigt skönt…

Är ledig på fredag så ska sitta och plugga då ozzå. Och på lördag dyker Mipp och Robin upp =) Och de stannar till måndag =) Passar bra, går bara i skolan 9-11 då… Så tidigt vill de ändå inte ses.. ;) Eller så vill de komma på studiebesök på min föreläsning… 
Puss! 

Comments are off for this post