Mar 28 2006 Published by under Vädret

…have you ever seen the rain?
Det regnar! Massor! Det låter så vackert, drippellidropp… Det blir nog vår, så småningom iaf… Idag var det dessutom nästan dagsljus, inte illa!

Käkade god glass igår, den smakade Ahlgrens Bil och var väldigt mumsig =)

Har mest suttit och pluggat, lärt mig att "sola fida, sola scriptoria, sola gratia", sammanfattningen av Luthers reformation. Ska gå upp tidigt imorron och plugga ozzå, måste bli klar med kurslitteraturen imorron. På torsdag ska jag göra instuderingsfrågor och fredag + lördag blir det repetition. Sen är det tenta. Hu…

Imorron är det redaktionsmöte i Kista, ska bli skoj =) Hinner jag ska jag in på Ica och jaga Tandoripaste, hittade inte det sist jag handlade, visste iofs inte riktigt vad det var jag letade efter, vilket försvårade det hela lite…
Ozzå ska jag hämta ut biljetterna till Globen, så inte ticnet äter upp dem och säljer dem till nån annan… Snackade med syrran idag, hon verkade nöjd med biljetterna. Mindre nöjd med att hon lyckades trassla in hörlurarna till sin ipod i cykelhjulet när hon svarade i mobilen… Jag fick skulden men kände inte riktigt att det var mitt fel… ;)

Måste städa skrivbordet, förstår inte var alla papper kommer ifrån… =P
Var ett tag sen sist, men post-it-lapp-statusen på skrivbordet just nu:
1 om att hämta Globenbiljetterna senast torsdag.
1 om att Tuss och jag ska på bio på söndagkväll.
1 om inloggningsnumret till universitetsbiblioteket.
2 om böcker och filmer som släpps i april.
3 om musik jag ska fixa till mamma och till mig själv.
1 om att Jannike har lånat film av mig.
1 om poängrekord i ett spel.

Nä, ska nog gå och lägga mig, har inte ritigt ställt om mig från vintertiden men börjar bli trött…
Puss!

Comments are off for this post