Gloooooben!!!

Mar 27 2006 Published by under Globen Horse Show

Wiiiee, har lyckats boka biljetter till Globen Horse Show dagen innan de släpps på riktigt (är visst "vip-kund", det ni…)… =)

Så nu har syrran och jag riktigt bra platser där. Om sådär typ 8 månader. På min 21-års dag, dessutom… Ska ringa syrran imorron och höra så hon fortfarande vill gå, hyfsat övertygad om att hon vill… ;) Fler som vill till Globen och titta på hästar??

Anyway… Vädret idag har varit som en grå, fuktig och alldeles för stor yllemössa. Väldigt grått, snöblandat regn, knappt en plusgrad och denna fatala avsaknad av dagsljus. Om vi gick över till sommartid för att få mer dagsljus har det nog skett ett större missförstånd nånstans, kände mig snuvad på allt dagsljus idag… =P Och i Malmö var det 11 plusgrader. Fy bubblan så orättvist…!

Börjar bli av med förkyldningen nu. Har mest varit hemma, både igår och idag. Var på sista föreläsningen innan tentan idag ozzå, pratade om Rosseau och en hel hög andra franska gubbar jag varken kan uttala eller stava till…

Nu ska jag sova iaf. Vem vet, den fuktiga yllemössan kanske har krymt bort och försvunnit tills imorron? Det kanske blir ljust? Hoppas, hoppas….!
Puss

Comments are off for this post