Förkyld å seg…

Mar 25 2006 Published by under Vardagssnack

Har lyckats bli förkyld. Igen. Hata. Fast har inte kännt mig febrig idag, mest varit sådär otrevligt förkyldnings-luddig i huvudet. Och nyst. Usch…

Ska inte sitta uppe så länge idag, är vrida-fram-klockan-kväll så klockan kommer ändå vara mer när jag lägger mig än jag tänkt… =P

Var i stan en sväng med Tuss idag, way too crowded… =P Snurrade runt på Clas Olson, Tuss köpte dvd-skivor och nya lampor till ljustaken i fönstret som jag välte ner häromdan… erhm… min aura välte ner, så klart. Min aura är ganska flaxig och klumpig har det visat sig… ;)

Sprang in på Duka och Cervera ozzå, letade lagom stora skålar till frukostyoggin… Hittade nada, väldigt deprimerande… 

Lagade kyckling under mandeltäcke till middag. Med skagenfylld avocado och zickzackad tomat till förrätt, blev jättegott =) Imorron ska jag göra laxrullar. Blir nog bra. Hoppas att fisken inte känner nån ångest över att bli hoprullad… 

Igår borde jag pluggat. Men var luddig i huvudet. Och fastnade i CSI-spelet… Så klarade det och fick massor av beröm från Grissom men pluggade inte så mycket… Det blev bara inte så… Men nu när jag klarat mig igenom spelet ska jag plugga… Borde iaf…

I torsdags var det textseminarium, trevligt och intressant. Diskuterade Voltaires kvinnosyn och Lockes motsägelsefulla syn på egendom och produktion. Typ att kroppsarbete är jättebra. Varje person äger jorden han brukar, och allting som han producerar på sin ägda jord. Och han äger även arbetet han utför. Sen försäger Locke sig. "Jorden som min tjänare brukar" äger han också. Tjänaren äger inte jorden han brukar osv och får inte del av det som produceras. Locke inser sitt misstag och konstruerar nån teori om att det är bra att sysselsätta så många som möjligt med den jord man äger.

Och i onsdags var det först intressant föreläsning, sen redaktionsmöte och sportmöte i Kista. Var release för vår tidning, är verkligen supernöjd med hur bra den blev =) Och till sportmötet kom hela 3 fotbollsspelare, varav den ena på kryckor. Ajja, gick hyfsat bra iaf…

Imorron ska jag verkligen plugga. Och käka våfflor. Borde städa skrivbordet ozzå. Och beställa böcker från Bokus, så jag har dem när nästa kurs börjar. 

Nä, ska nog lägga mitt trötta, luddiga huvud på kudden och sova nu… Just det, Mippzi: Länge sen du bloggade ju… *påpeka* ;)
Puss!

Comments are off for this post