Fire from the sky…

Mar 10 2006 Published by under Vardagssnack

Såå, snart dags för sängen, börjar bli trött, har varit hyfsat seg hela dan käns det som… Suttit hemma, slöat en del, pluggat lite…

Har kollat på Lets dance-finalen, gick precis som jag ville, för en gångs skull, brukar inte göra det… =P Och har kollat på Crossing Jordan. Jättebra avsnitt med stor flygplanskrasch och många döda, me like, me uppenbarligen morbid av mig… =P Lite sur på TV 4 som hoppat över avsnittet jag väntat hur länge som helst på att få se, crossovern med Las Vegas (och söte danny…)… Så ska maila TV 4 och fråga "voffö gö ni på detta viset???", eller nåt liknande… Anyway, längtar redan till avsnittet som sänds på måndag kväll, har sett delar av det… ;) Och visar de inte det, då blir jag sur. På riktigt… 

Sur på Piratbukten som inte funkar som jag vill, alldeles för många datanördar som överbelastar sökfunktionen… Blää… Får gå upp tidigt imorron och hoppas att nördarna sover… (med datorerna igång, of course, så de delar med sig av diverse filer ändå…).

Jättefin dikt:
"A Parable Of Immortality" by Henry Van Dyke

I am standing upon the seashore. A ship at my side spreads her white sails to the morning breeze and starts for the blue ocean. She is an object of beauty and strength, and I stand and watch, until at last she hangs like a speck of white cloud just where the sea and sky come together. Someone at my side says aloud, "There she goes." Goes where? Gone from my sight. That is all. She is just as large in mast and hull and spar, and just as able to bear her load of living freight to the place of destination as she was when she left my side. Her diminished size is in me, not in her, and just at the moment when we say, "There she goes," other eyes are watching her coming, and other voices are ready to take up the glad shout "Here she comes!"

Nu ska jag stänga ner här tror jag, dags att göra nåt annat..
Puss!

Comments are off for this post