Det sunda förnuftets död!

Mar 18 2006 Published by under Schlager 2006

Aldrig bra att svära redan i inledningen, men FAN! Det såg så bra ut efter juryrösterna (var riktigt stolt över att vara Malmöit)… Och Fredrik Lindström är underbar =) Och jag röstade en gång på Bengtzing och 5 gånger på BWO… Och allt var tiddellipo…!

Men… Carola… Jag vill inte bli representerad av en galen kvinna som hävdar att homosexualitet botas med förbön och som talar i tungor. Jag känner inte alls att det är rätt. Det är inte okej 2006. Har tappat tron på mänskligheten. Det sunda förnuftet är stendött. Är inte ett dugg förvånad att Sverige är ojämställt och att homosexuella utsätts för hatbrott och blir diskriminerade. Folk tycker att det är helt naturligt, vilket de också konfirmerar genom att rösta på Carola. Tyvärr. En bojkott hade varit ett statement, att det inte är okej att förtrycka och diskriminera. Nu blev det plötsligt legitimt. År 2006 är det långt till ett öppet samhälle. Alldeles för långt, tyvärr. Och det blev just ännu längre.

Ja, jag är arg =P Kan nästan svära på att 2007 = schlagerbojkott för min del.

Men iaf… Hyggligt att Kikki fick 2 hela poäng, wow… Jag måste ha missat nåt med Andreas Johnssons låt, var den så bra??? Men jag gissade rätt ordning, tyvärr inte den jag ville…

Fick sms från Tobbe, han trodde sig ha sett Mupp och Rob i TV… Missade dem… =P Fick sms från Lisa innan ozzå, nåt kryptiskt om att åka på Oslokryssning… Lät skumt, men trevligt.. Ozzå var hon hemma från rehab, hoppas att de kommit fram till nåt vettigt så att sötiz mår bättre.. =)

Nu ska jag flumma runt lite på nätet… Satt uppe till kl.1 inatt och läste i ett forum om konspirationsteorier, spännande och intressant men borde komma ihåg att sova ibland… =P
Puss! 

Comments are off for this post