Städmani #2

Feb 05 2006 Published by under Vardagssnack

Var jätteduktig idag och dammsög lägenheten, dammtorkade Tv-bänken (med Tusses strumpor…) och städade badrummet. Jag har blivit städtant… Uschi… =P Ajja, ska vara slarvig imorron för att väga upp… Slarvigare än vanligt, om nu det går… =P

Har inte gjort så mycket annat vettigt idag, funderade på att plugga men orkade inte riktigt engagera mig… Ska plugga imorron iaf, har nåt textseminarium på tisdag, måste läsa på lite till det så jag har nån åsikt… Ozzå måste jag in och fixa nytt sl-kort, det går ut imorron och orkar inte klydda med pengar och grejer när jag ska till skolan på tisdag.. Och känner inte för att planka, eller snarare, det är svårt att planka på bussen..

Planen för veckan just nu är att:
Måndag: Plugga, fixa sl-kort
Tisdag: Textseminarium, sen plugga
Onsdag: Föreläsning nån gång (måste kolla upp), ev. redaktionsmöte
Torsdag: Föreläsning
Fredag: Plugga hemma
Lördag: ?
Söndag: Antagligen jobba på travkursen på Solvalla

Säkert nåt jag har glömt… =P

Borde gå och lägga mig men är inte riktigt trött än… Funderar på å läsa lite, antingen i kurslitteraturen eller i den skumma boken jag försöker läsa, nu har jag inte hunnit läsa i den på typ en vecka så fattar säkert nada av den, men… Det löser sig nog =)
Puss!

Comments are off for this post