Stall Beauty_bus Racing…

Feb 26 2006 Published by under Vardagssnack

Har skaffat travstall, Stall Beauty_bus Racing… Med 3 hittills oprövade små tävlingshästar och ett avelssto, får väl se hur det går med det… Är på www.sulky.nu , så slipper bli ruinerad i verkligheten iaf ;)

Ska alldeles strax sova, skola redan klockan 9 imorron… =P Ska upp i stan med Tuss sen och hämta ut bokreaböckerna =) Och handla middag… Och imorron är det csi =) Och crossing jordan =)

Fick sms från Lisa, hon hade bokat flygbiljetter och dyker upp här den 1a maj =) (har vissa fördelar att bo i huvudstaden, Lisa kommer hit för att gå på konsert, mipp för att kolla på melodifestivalen, tobbe för att sjunga/gå på konsert och syrran för att kolla på hästarna i globen… på tal om globen släpps biljetterna om typ en månad =)..)
Puss! 

Comments are off for this post