Snö fast värmebölja…

Feb 06 2006 Published by under Vädret

Just nu är det typ 14 grader varmare än det var vid samma tidpunkt igår.. Fast det är ändå inte över 0-strecket, ligger runt nån minusgrad… Wierd att det kan skifta så mycket på ett dygn… Har inget emot om det fortsätter, tackar inte nej till 13 plusgrader imorron kväll… Är så trött på att det bara fortsätter snöa… Vill ha en plusgrad… Bara en liten en? Vill vill vill…

Har varit hemma idag och pluggat lite inför textseminariumet imorron, läst delar av Platons text Gorgias och Aristoteles texter Den Nikomachiska Etiken och Politiken. Intressant, ska försöka motivera vem som verkar vettigast… Svårt, vet inte riktigt faktiskt… =P

Tittade på CSI, bra avsnitt =) och upptäckte att tv4+ sände Crossing Jordan avsnitt direkt efter, så kollade på det… Dessutom var det en kille i CSI som hette Cavanough i efternamn, precis som Jordan… Coincidence?

(hey, that’s… that’s ‘joincidence’ with a ‘C’!)…

Gillar de båda serierna.. CSI är mer seriöst, Jordan mer knepig… Karaktärerna är lättare att få grepp om för man får reda på mer om dem än i CSI, å andra sidan inte så mycket så man slutar vara nyfiken… Eller, vet egentligen inte vem som vinner knepighetsligan, Grissom (varför är han så ensam?? varför tänder han bara på insekter och Lady Heather?? vad har gått snett??) eller Jordan (vad hände med hennes mamma?? varför kan hon inte bara gå vidare?? varför flyr hon från folk som bryr sig?? vad har gått snett??)…

Ska nog sova nu, börjar bli trött och hostar som en galning… Inte bra… Ska krypa ner i min sköna säng och fundera över om Aristoteles är vettigare än Platon.. The student becomes the master… Eller så är det precis tvärtom. Jag vet inte, av det jag läst verkar båda ha vissa vettiga tankar om att man ska handla rätt och gott, men vissa urskumma tankar… =P Och Platons Gorgias är en enda lång dialog där Sokrates fullständigt snurrar till Gorgias åsikter om allt, bara för att vända det mot honom…

Nee, sova… Nu!
Puss!

Comments are off for this post