Ockam’s Razor…

Feb 19 2006 Published by under Vardagssnack

Har lärt mig vad det är för nåt idag, hört talas om Ockam och hans rakblad innan men inte vetat riktigt vad det var.. Men nåt om att skära bort alla onödiga antagande för att få fram något (lovar att det var snyggare formulerat i boken…)

Nöjd med mig själv, har bara 30 sidor medeltid kvar, sparar dem till efter föreläsningen imorron. Den ska handla bla om de här 30 sidorna, så väntar tills läraren tagit upp det viktiga.. Står nåt om kättare och katarer, vilket känns viktigt, samt nåt om trubadurer som känns mindre viktigt, men jag kan ha fel…

Ägnat kvällen åt att kolla på Floor filler, ringa mormor och säga grattis på födelsedagen samt prata med mamma. Hon hade mediterat sig fram till att hon var en reinkarnerad ängel.. Min mamma är inte riktigt som andras.. =P

Planen för veckan:
Måndag: Föreläsning kl. 9-11, sen nån mentorsträff. Därefter plugga lite själv, veckohandla mat och kolla på CSI.
Tisdag: Sitta och verkligen nöta in gamla greker i huvudet.
Onsdag: Trycka in grekerna som inte fått plats tidigare, sedan ge mig ut på en liten shoppingtur (glamourösare än att jag ska till passmyndigheten för att hämta ut mitt id-kort och antagligen kommer kolla i lite skyltfönster på vägen dit…). Sen till Kista för redaktionsmöte.
Torsdag: Bokrea med Jessica! Plus plugga en del…
Fredag: Plugga hysteriskt…
Lördag: Tenta kl. 12-17, ve och fasa… 
Söndag: Återhämta mig från tentan, kan ta ett tag… Rensa ut grekerna och göra plats för renässansen som jag börjar läsa om på måndag…

That´s life… Matts ska åka till Höör torsdag-söndag, så kommer bli alldeles ensam och övergiven… =P Hade iofs inte varit mycket till sällskap inför tentan…

I veckan ska jag också betala räkning, beställa kursböcker från bokus, beställa Lady&Lufsen från discshop… Borde maila Lisa, Mipp å Tob ozzå så de inte tror att jag glömt dem helt… =P Borde maila Carin och Helena också. Och måste ringa Jessica och bestämma när vi ska ses på torsdag…

Men nu ska jag sova, tror det är en bra början på veckan…
Puss!

Comments are off for this post