Ockam’s Razor #2

Feb 27 2006 Published by under Vardagssnack

Nyss avslutat en mysig TV-kväll. Först Floorfiller, sen CSI (utan Grissom, var 17 hade de gömt honom?? Fast bra avsnitt iaf…) och sist Crossing Jordan. Avsnittet Ockam’s Razor… The right answer is the simplest answer…

Hade föreläsning imorse, italiensk renässans. Intressant, ännu inte lika fascinerande som antiken men ändå.. Föreläsaren ser ut som en riktigt sunkig vaktmästare, men han är trevlig…

Efter föreläsningen mötte Tuss mig, vi åkte upp i stan och hämtade våra beställda bokreaböcker på Akademibokhandeln och Åhlens. Var på systemet och handlade god halloncider =) Åkte hem och veckohandlade på ica.

Sen försökte jag få plats med mina nya böcker i bokhyllan. In my dreams… =P Förstår inte att jag aldrig lär mig, är verkligen samma problem varje år jag varit på rean… =P Slutade med att jag organiserade om i båda bokhyllorna, blev hyfsat nöjd med resultatet och allt fick plats =)

Imorron ska jag vara hemma, läsa lite (mycket om böckerna dyker upp från bokus…) kurslitteratur och kanske städa datorn lite. Vi har köpt extrern hårddisk så ska flytta över en massa stooora filer dit så min stackars dator får gott om plats…

Tuss gillade inte att jag mobbade hockeyn =P Fast han stannade hemma från masshysterin på medborgarplatsen.. Såg lite av det på TV, de spelade "Den glider in"… Tänker alltid på Mipp, Tob och ett stort vindskydd i skogen när jag hör den… =P Älskar er sötisar!
Puss!

Comments are off for this post