Mitt hjärtas Tuss!

Feb 14 2006 Published by under Vardagssnack

Finast idag: Tuss som ger mig en krukväxt med kommentaren "ville ge dig nåt som växer, precis som vår kärlek!"… Älskar min Tuss!

Har varit sjuk och oinspirerad sen i lördags, mår nästan bra nu och ska släpa mig iväg till föreläsning imorron. Vill inte missa den, missade gårdagens introduktion till medeltiden… Har läst klart om antika greker nu och gått vidare till medeltid, än så länge mest läst om Bysans och börjat lite på islam. By the way står det i 2a moseboken att gud/andra-religiösa-snubbar inte får avbildas, fast det tilläts vid ett kyrkomöte på typ 700-talet (tror jag det var..).. Men ska bibeln tolkas lika bokstavligt som koranen, så… =P

Haft lång bibeldiskussion med mamma, återkommer till den imorron när jag är mer vaken och mindre trött..

Roligaste reklamen just nu: Erik Adielsson som försöker åka slalom i v75reklamen… Han är söt, men ska nog hålla sig borta från slalom… =P

Anyway, på väg mot sängen nu..
Puss!

Comments are off for this post