Melodiskvalet…

Feb 25 2006 Published by under Schlager 2006

Hmm… Var roligare att titta på OS-sändningarna än Meloditjafset, säger ganska mycket… =P Fast har varit riktigt OS-engagerad senaste dagarna, vad som helst för att slippa plugga… ;)

Tentan gick ganska bra idag. Har antagligen nåt poäng under vg, hade varit så typiskt… Var lite för få frågor om Platon (som jag tror jag har råkoll på) och för mycket medeltid.. Men gick okej iaf…

Melodifestivalens mysterier: Varför är det bara samma låtskrivare varje år? Kanske gått bättre om man typ uteslutit de som redan haft åttahundratre låtar med (som alla låtit likadant)??
Tidningarna har skrivit om hur många olika sorters medicin Kicki måste äta för att klara stå på scenen. Om hon vinner och ska åka till Aten, risk att hon fastnar i tullen?? Och tjejen som var gravid och tävlade förra veckan; om hon vunnit hade hon väl antingen varit höggravid och inte fått flyga nånstans eller nyss fått barn och haft problem att resa… Var finns logiken i det? Muppzi, förklara! ;)

Ska kolla på csi:miami när melodiskrället är över… Varför börjar det redan halv 9? Får ju jättemycket kväll över när det slutar halv 10 redan… =P

Och ska bevaka en auktion på tradera nu, går ut om typ 10 minuter… Håller tummarna för att alla andra tänkbara budgivare är väldigt fascinerade av cirkuskonsterna i pausunderhållningen på melodifestivalen och inte alls tittar på tradera… vill så gärna vinna ;)
Puss! 

Comments are off for this post