Läst…

Feb 10 2006 Published by under Vardagssnack

Har varit riktigt duktig idag, läst iaf hälften av sidorna jag planerat att läsa… =P Boken är verkligen intressant, så vill inte hoppa över eller bara skumma igenom en massa grejer, antagligen därför det tar lite tid… Men ska läsa resten av sidorna imorron. Och börja läsa bok 2 på söndag. Absolut…

Defragmenterade om hårddisken idag, tror aldrig jag gjort det förr under de 2 åren jag haft datorn, så var nog dags, tror att det blev bra.. Ska städa bort massa musik jag inte lyssnar på, tråkigt att ha skitmusik och dåligt med plats på hårddisken…

Annars har det inte hänt så mycket idag, Tuss har varit på Martin Olsson och handlat 60 kolarullar och 16 askar Extra Drops, mums! Ska spara några askar och ta med till Djingis, vet att han gillar dem ;)

Nu börjar Crossing Jordan alldeles strax, ska lägga mig i soffan och mysa (och inte somna, vilket jag höll på att göra innan idag…)…
Puss! 

Comments are off for this post