Lady&Lufsen!

Feb 22 2006 Published by under Vardagssnack

Den kom från Discshop idag, så fin, alldeles ny och i fodral med guldtext… Blev jätteglad =) Nu har jag 29 av 44 filmer, det går sakta men säkert frammåt…

Var på passmyndigheten idag och hämtade ut mitt id-kort, det är så fint och lite rosa.. Och jag ser inte helt miffo ut, alltid nåt… =P
 
Sprang runt på Åhlens City ozzå, letade efter speciell hudkräm. Efter många om och men hittade jag upp till våning 4 (bara det att där är typ 3 våningar under det som kallas våning 1… vad är det med den här stan och våningsnumrering??) och hittade min dermalogica-kräm å kyllera, så mysig =)

Har varit på redaktionsmöte ozzå, alltid trevligt =) Fixade med veckans Skitviktigt och kom hem typ 20 över 6.. Inte pluggat speciellt mycket idag heller, men det är sånt som händer… Ska plugga imorron. ;)

Bokrean börjar typ NU, orkar inte trängas med folk mitt i natten, så väntar tills imorron med att trängas i stället… Ska träffa Jessica i Gamla stan imorron vid halv 11, så blir det sf-bokhandeln och akademibokhandeln. Får se om jag orkar/har råd att lösa ut nåt av det jag beställt, tror att det får vänta till nästa vecka.

Borde sova men är hyfsat pigg just nu… Ska iaf vara vaken tills Tuss kommer har duschat klart så jag kan gå in och borsta tänderna…
Puss!

Comments are off for this post