Kolasegt

Feb 20 2006 Published by under Vardagssnack

Internet är kolasegt just nu… Inte bredband, sytråd snarare… =P

Har varit på föreläsning idag, handlade om Thomas av/från Aquino och lite allmän sammanfattning av medeltiden. Sen var vi ett gäng som träffade våra mentorer, fikade och diskuterade tentaplugg, platon och livet i största allmänhet…

Lyckades, helt enligt planen, läsa klart de 30 sidorna om medeltiden också. Känns bra. Ska börja repetera imorron. Gott om tid, med tanke på att det är något jag brukar börja med kvällen före tentan… Stolt över mig själv, stoort framsteg… ;)

Ska ta itu med min knepiga kriminalroman om Platon sen efter tentan (läser den alldeles på eget bevåg). Sen har jag ett par olika alternativ.
* Antingen läser jag Café Sokrates som jag fick låna av mamma. Den verkar bra men jag skulle kanske behöva vila från galna greker ett tag? 
* Eller så läser jag om da Vincikoden. Snart 2 år sen jag läste den så har glömt bort detaljerna. Vill läsa den före biopremiären (19/5) så hade varit perfekt nu. Men jag har ju redan läst den (okej, har nån sliskig kärleksroman jag plöjt igenom säkert 7 gånger, men…) och vet att jag blir sjukt omvärldsavskärmad eftersom jag totalt slukas av boken…
* Eller så läser jag nån av de nya kriminalromanerna jag köpt. Iofs i samma serie som boken med avhuggna hästhuvuden, så vet inte riktigt vad jag har att vänta…
* Eller så kastar jag mig in i Svärdet och Spiran/Stormarnas tid/Maktens skördar. Underbara Ken Follett som skriver så man nästan känner dofterna av england på 1100-talet. Har iofs läst böckerna innan. Och det är drygt 1100 sidor katedralbygge. Kanske inte riktigt vad jag behöver mitt i allt pluggande =P

Är ju bokrea ozzå, kanske ska läsa nåt jag köper där… Hmm..  Ambivalens…

Anyway, nu ska jag titta på bästaste Grissom i CSI, därefter Crossing Jordan och därefter måste jag sova. Var uppe alldeles för länge i går, fy… Imorron är det repetition av greker som gäller.
Puss!

Comments are off for this post